Translations:Halaman Utama/18/jv

From Ensiklopedia Museum Nasional Indonesia
Jump to: navigation, search

Ing taun 1976 ana owah-owahan kepemimpinan bali menyang MP. Ing taun iku MP dipimpin dening Bambang Sumadio nganti taun 1984, ing pimpinan dheweke jeneng MP diganti dadi Museum Nasional (Konferensi Nasional) Kamentrian Pendidikan lan Kebudayaan taun 1979. Terus dening Teguh Asmar saka taun 1984 1987, Sabanjure Suwati Kartiwa saka 1988 nganti 1998 lan Sri Endang Hardiati ing taun 1998-2003. Saka 1976 nganti 1988, ana proses ngembangake lan ngasing-eling organisasi sing nglairake sawijining Perpustakaan Nasional Republik Indonesia. Wiwit saiki Konferènsi Nasional wis nglumpukaké koleksi, nanging sawetara koleksi perpustakaan isih ana ing museum kasebut lan dipigunakaké kanggo ningkataké informasi babagan koleksi ing museum kasebut.