Translations:Halaman Utama/18/su

From Ensiklopedia Museum Nasional Indonesia
Jump to: navigation, search

Dina taun 1976 aya parobahan kapamimpinan deui dina MP. Dina taun eta, MP dipingpin ku Bambang Sumadio dugi 1984, dina kapamimpinan anjeunna ieu nami MP ngarobah jadi Museum Nasional (hereinafter Nasional Konférénsi) Departemen Pendidikan sareng Kebudayaan persisna dina taun 1979. Disusul ku Teguh Asmar ti 1984 nepi ka 1987, lajeng Suwati Kartiwa ti 1988 nepi ka 1998 sarta Sri Endang Hardiati 1998-2003. Dina bentang 1976 nepi 1988, hiji prosés tumuwuhna sarta papisahan organanisasi anu ngababarkeun Perpustakaan Nasional [1] nangtung nyalira. Saprak harita Munas ngadegkeun pikeun ngatur kempelan, tapi sawareh koleksi perpustakaan masih aya di museum jeung dipaké di informasi menunjuang milarian informasi ngeunaan koleksi musium.